Schermen& actief

Maître Sjoerd Jaarsma
Maître Sjoerd Jaarsma

Je moet op een gegeven moment de sprong wagen ook al ben je nog niet helemaal klaar. Vandaag komt dan ook mijn bedrijfssite Schermen& online.

Schermen& is een uitvloeisel van alle werkervaring die ik de laatste jaren enerzijds als scherminstructeur en anderzijds in de digitalisering en digitale ontsluiting van erfgoed heb opgedaan. Met de vrij uitzichtloze situatie op de huidige arbeidsmarkt heb ik besloten om voor mijzelf te beginnen.

Wellicht vormen schermsport en digitaliseren een vreemde combinatie, maar wellicht is het ook een samenhang die bij

Korwar, Noord Papua
Korwar, Noord Papua

mensen in het geheugen blijft hangen, wie weet! De naam Schermen& (spreek uit schermen-èn) is een woordspeling. Enerzijds is de link met schermsport duidelijk, anderzijds ‘bestaat’ digitaal erfgoed voor een heel groot deel alleen omdat wij het op een scherm kunnen zien.

Alle informatie over mijn activiteiten als scherminstructeur vind je in het menu ‘schermsport‘. Als je interesse hebt om iets te doen, neem dan contact met mij op.

De erfgoedzijde van de site is nog in opbouw en zal de komende tijd steeds meer zichtbaar worden. Ook hier geldt: nieuwsgierig – neem contact op. En hou vooral de site in de gaten.

Ik ben vanzelfsprekend te volgen via twitter (@SRJaarsma) en andere sociale media.

 Leave a comment 

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*


 Maak kennis met Schermen& 


 © 2019 - Schermen& 

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress