Contact informatie

mobiel: (06) 44 892 469
e-mail: s.r.jaarsma@schermen-en.nl

Follow Me
FacebookGooglePlusLinkedInTwitterYoutube
Schermen in verenigingsverband

Zin om iedere week te schermen? Lees meer... / Direct inschrijven...


Clinics particulieren

Upper page: Clinics

Aanvragen!                                                                                                   Tarieven

Feesten kunnen bij allerlei gelegenheden verrijkt worden met een schermclinic. Omgekeerd hoeft een schermclinic niet gekoppeld te zijn aan een feest of uitje. Een clinic is een ideale gelegenheid om in gezelschap van vrienden op een gezellige manier kennis te maken met een sport waar maar heel weinig mensen ervaring mee hebben. Het is een intensieve ervaring, zonder dat het lichamelijk uitputtend is.

schermclinicBij de clinic maak je kennis met de basistechnieken van het schermen (voetenwerk en bewegen, gebruik van het wapen, tactiek) en werk je in korte tijd toe naar een klein onderling toernooi. De technische vaardigheden worden zoveel mogelijk in de praktijk van het schermen bijgebracht. De bedoeling is zoveel mogelijk te schermen.

Clinics voor kinderen worden gegeven in groepen tot 14 kinderen. De ervaring leert dat dit heel aantrekkelijk is voor kinderen tussen de leeftijden van 7 en 13  jaar, waarbij zowel jongens als meisjes kunnen deelnemen. Het verzorgde programma duurt anderhalf tot twee uur. De kosten zijn inclusief gebruik van materiaal en exclusief zaalhuur en reiskosten.

Clinics voor volwassenen duren standaard 90 minuten en worden gegeven voor 10 tot 20 personen. Afwijkende groepsgrootte en duur zijn te bespreken, maar neem hiervoor contact op. Ook hier geldt de kosten zijn inclusief gebruik van materiaal en exclusief zaalhuur en reiskosten.

Een zaal moet je zelf huren, in de meeste gemeentes kun je dit via de gemeente regelen of direct met een school. Een gymzaal is een geschikte locatie qua grootte, maar denk bv. ook aan aerobics ruimtes of balletstudios.

Aanvragen!                                                                                                   Tarieven
Welcome , today is maandag, april 6, 2020

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress