Om goede prestaties te leveren is het van belang dat een team optimaal samenwerkt en op elkaar is ingespeeld. Vindt u dat uw werknemers of team wel kan verbeteren in de onderlinge samenwerking? Denk dan eens aan een middag teambuilding in de buurt van Utrecht. Door middel van een schermclinic leert u samen met de rest van uw team de kunst van het samenwerken, strategisch denken en naar elkaar kijken en luisteren. Want hoewel schermen een sport lijkt waarbij twee personen elkaars tegenstander zijn, vereist het ook een hechte samenwerking en oog voor de ander. Dit samen kunnen ontwikkelen maakt schermen een erg geschikte activiteit voor teambuilding in en rond Utrecht.

Teambuilding Utrecht
Teambuilding in Utrecht door middel van schermen

Tijdens een clinic schermen verzorgen wij de benodigdheden en een ervaren instructeur. Deze leert u en uw team de basisprincipes van het schermen tijdens een teambuilding activiteit in of rond Utrecht. Gedurende anderhalf uur maakt het gehele team kennis met deze bijzondere en veelzijdige sport. Naast het aanleren van een nieuwe vaardigheid biedt het ook ontspanning en creëert het een gemoedelijke sfeer tussen de verschillende teamleden. Hierdoor ontstaat een ontspannen manier van communiceren tussen de teamleden en leren deze elkaar beter kennen. Een clinic schermen is al een succesvolle teambuilding activiteit in en rondom Utrecht geweest voor meerdere groepen.

Bij Schermen& zijn we ervaren in alle facetten van deze sport. Door ervaring op te doen onder verschillende instructeurs hebben we een uitgebreid beeld gekregen over de sport en kunnen we deze op een fijne, ontspannen manier overbrengen aan groepen in Utrecht tijdens een teambuilding activiteit. Hierdoor ervaart u samen met uw team een prettige middag met een ongedwongen en gezellige sfeer. Een teambuilding activiteit voor groepen in Utrecht moet een positieve indruk achterlaten, dat is dan ook waar de clinics op gebaseerd zijn. Samen plezier maken en bouwen aan een betere samenwerking en onderling begrip. Als bedrijf of instantie in Utrecht plukt u direct de vruchten van deze teambuilding.

Teambuilding Utrecht: Veelzijdige sport

Hoewel veel mensen het schermen wel kennen uit films, omvat de sport meer dan men vaak denkt. In principe is iedereen in staat om mee te doen aan een clinic schermen. Leeftijd en geslacht maken hierbij niets uit. Door de mogelijkheid om met verschillende wapens te werken is er voor iedereen een geschikte stijl en techniek. Hierdoor bent u verzekerd van een clinic waarbij het gehele team mee kan doen en een even grote rol kan spelen. Door de juiste teams samen te stellen ontwikkelt iedereen vaardigheden op z’n eigen tempo en zorgen we ervoor dat iedereen naar huis gaat met een positieve ervaring en een goed gevoel. Het is aan u om uw team aan te melden en een locatie te regelen, dan regelen wij alles voor een geslaagde activiteit!


Groepsactiviteiten Utrecht Teambuilding activiteiten Utrecht Teambuilding Flevoland Teambuilding Utrecht Teambuilding Zuid Holland