Voor een goede samenwerking is het nodig dat het team in harmonie is. Als iedereen binnen het team elkaar kent en respecteert is de samenwerking optimaal en bereikt men samen veel. Ook is bekend dat een goede sfeer binnen een team stress voorkomt en daarmee ook het ziekteverzuim kan terugdringen. Mede om deze redenen maken veel bedrijven in Utrecht al gebruik van teambuilding activiteiten. Zij hebben zelf ervaren wat de voordelen zijn van het ondernemen van teambuilding activiteiten met een groep werknemers in Utrecht. Door het volgen van een clinic schermen krijgt men de kans elkaar beter te leren kennen onder een gezellige atmosfeer, terwijl ze ook een nieuwe vaardigheid leren. Bij schermen wordt souplesse en atletiek gecombineerd met persoonlijke ontwikkeling en zowel het aangeven als verleggen van grenzen. Op deze manier combineer je strategisch denken met een sportieve workout voor het gehele team!

Teambuilding activiteiten in Utrecht, schermen?

Schermen is een nog redelijk onbekende sport die vooral door liefhebbers wordt uitgevoerd. Toch is het een echte aanrader als u op zoek bent naar geschikte teambuilding activiteiten in de regio Utrecht. Deze intensieve sport vereist een volledige focus, maar biedt toch ontspanning. Ook vergt het samenwerking van het team om tegen elkaar te sparren en zo de vaardigheden te testen en verbeteren. Als werknemer is een clinic schermen dan ook zeker het overwegen waard tijdens een brainstormsessie over teambuilding activiteiten voor uw bedrijf in Utrecht of omgeving. Tijdens een clinic schermen zal een ervaren instructeur zorgen voor de benodigdheden voor het uitvoeren van deze bijzondere sport en kan iedereen snel van start. Samen met het gehele team leert u de basis van het schermen, inclusief de veiligheidsmaatregelen die bij deze sport horen.

Teambuilding Utrecht

Teambuilding activiteiten in Utrecht zijn gericht op het samenbrengen van individuen om de samenwerking en onderlinge communicatie te verbeteren. Tijdens een amuserende en intensieve activiteit, zoals schermen, worden mensen tezamen gebracht en ontstaat er een hechte samenwerking die later in de praktijk kan worden uitgebouwd. Naast een gezellige middag met een clinic schermen hebben wij ook als doel om werknemers nader tot elkaar te laten komen. Door elkaar te leren kennen ontstaat er wederzijds begrip binnen het team en raken mensen beter op elkaar ingespeeld. Dit bevordert de samenwerking en draagt bij aan een goede sfeer op de werkplek. Samenwerking en wederzijds vertrouwen staan centraal bij schermen, waardoor het behoort tot één van de meest interessante teambuilding activiteiten in Utrecht.

Schermen&

Bij Schermen& zijn we gespecialiseerd in deze sport en zijn we op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Mede hierdoor kunnen we teambuilding activiteiten aanbieden voor bedrijven in de regio Utrecht. De clinics zijn toegespitst op de samenwerking die u als doel hebt tijdens teambuilding activiteiten in Utrecht. Het is aan u om een locatie te regelen, dan zorgen wij voor de rest. U kunt met een schermclinic een succesvolle teambuilding activiteit organiseren!


Groepsactiviteiten Utrecht Teambuilding activiteiten Utrecht Teambuilding Flevoland Teambuilding Utrecht Teambuilding Zuid Holland