Kan uw team van werknemers of collega’s wel een boost gebruiken en zijn jullie toe aan een teambuilding activiteit voor uw bedrijf in Flevoland? Klinkt het aantrekkelijk om tijdens een bedrijfsuitje te werken aan de onderlinge verstandhouding tussen de teamleden? Een clinic schermen kan in korte tijd veel voor uw team betekenen. Niet alleen bieden we een gezellige en ongedwongen middag met collega’s onder elkaar, ook kan iedereen iets opsteken van de basisbeginselen van het schermen. Deze nog veelal onbekende sport heeft veel te bieden, en behalve lichamelijke inspanning en kracht traint het ook het strategisch denken en het letten op de signalen van je tegenspeler. Deze vaardigheden zijn direct inzetbaar als teambuilding voor collega’s die hecht samen moeten werken.

Teambuilding activiteit schermen in Flevoland

Al meerdere bedrijven en organisaties kozen voor schermen als bedrijfsuitje of teambuilding activiteit in de omgeving van Flevoland. Deze sensationele sport is bij velen wel bekend uit actiefilms, maar het zelf uitvoeren brengt een nieuwe dimensie aan de activiteit. Tijdens het schermen worden mensen uitgedaagd om zich in elkaar te verdiepen. Hoewel we spreken van tegenstanders is het voor succesvol schermen nodig dat men leert de aanvallen van de ander te ontwijken, waardoor een hechte samenwerking en blik voor het gedrag van de ander van uiterst belang is. Op deze manier werkt men tijdens een gezellig dagdeel aan een effectieve teambuilding in de regio Flevoland.

Schermen biedt de optimale combinatie van een leerzame activiteit en een ontspannen en ongedwongen bedrijfsuitje voor bedrijven en organisaties rond Flevoland.

Teambuilding Flevoland

Voor teambuilding activiteiten of een bedrijfsuitje in of rond Flevoland organiseren wij schermclinics, waarbij wij zorg dragen voor de benodigdheden en een ervaren, enthousiaste instructeur om de basisprincipes van het schermen bij te brengen. In principe is het aan u om een locatie in of rond Flevoland te vinden voor het organiseren van dit bedrijfsuitje of teambuilding activiteit. Mocht dit tot moeilijkheden leiden, dan kunnen wij altijd kijken of wij een oplossing kunnen aandragen.

Schermen met passie

Behalve het organiseren van teambuilding activiteiten of een bedrijfsuitje in en rond Flevoland, houd Schermen& zich ook bezig met het realiseren van digitale ontsluiting van erfgoed. Deze activiteiten hebben aanvankelijk geen overeenkomsten, maar beide zijn ontstaan uit passie en jarenlang praktijk ervaring. De expertises zijn ontstaan uit liefhebberij en worden nog steeds op deze wijze uitgevoerd.

Met het organiseren van zo’n bedrijfsuitje voor een bedrijf of organisatie hoopt Schermen& haar passie te kunnen delen met mensen uit allerlei branches. Schermen is een veelzijdige sport en is door de verschillende toepassingen van wapens geschikt voor iedereen, ongeacht leeftijd of geslacht.

Wij kijken er naar uit u kennis te laten maken met deze inspirerende sport!


Groepsactiviteiten Utrecht Teambuilding activiteiten Utrecht Teambuilding Flevoland Teambuilding Utrecht Teambuilding Zuid Holland