Bent u op zoek naar leuke groepsactiviteiten in Utrecht? Een gezellige middag met de vriendengroep of een spannende activiteit met collega’s? Denk dan eens aan een clinic schermen. Deze relatief onbekende sport daagt u uit om alle aspecten van sport te ervaren: van strategisch denken tot snel en lenig bewegen. Deze combinatie van factoren maakt schermen een van de leukste en meest unieke groepsactiviteiten in Utrecht. Ga een dag(deel) schermen met uw vrienden, familie of collega’s en wees ervan verzekerd dat het een dag wordt waar nog lang over gesproken gaat worden!

Schermen als een van de groepsactiviteiten in Utrecht

Als u kiest voor schermen als een van de groepsactiviteiten in Utrecht voor uw vriendengroep of team, zorgen wij voor alle benodigdheden voor een gezellige en leerzame dag. We verzorgen de benodigdheden en leren uw groep de basisvaardigheden die bij het schermen komen kijken. Hierin staat veiligheid voorop, maar wij hopen u ook wegwijs te maken in het strategische spel dat schermen is. Het is aan u om een locatie te vinden waar de schermclinic georganiseerd kan worden, maar wij hebben ook zelf ons netwerk van locaties in Utrecht waar u voor groepsactiviteiten gebruik van kunt maken.

Groepsactiviteit Utrecht

Schermen& is een gedreven bedrijf dat zich met veel kennis en kunde inzet voor het organiseren van schermclinics en workshops als groepsactiviteiten in de omgeving van Utrecht. Daarnaast houden we ons ook bezig met een tweede passie: het digitaliseren van erfgoed. Hierin hebben we een adviserende rol en begeleiden we mensen graag om dit op een zorgvuldige manier te doen. Twee erg uiteenlopende diensten, maar beide worden met veel enthousiasme en ervaring uitgevoerd. Dit werk is geboren uit passie, wat men terugziet in de kwaliteit van de groepsactiviteiten die we organiseren in en rondom Utrecht. Vanuit deze functie hebben we al meerdere bedrijven, families en vriendengroepen op een leuke wijze kennis laten maken met schermen als veelzijdige en uitdagende sport.

Groepsactiviteiten Utrecht: Schermen als persoonlijke ontwikkeling

Schermen is weliswaar een sport voor liefhebbers, toch kunnen veel mensen baat hebben bij het beoefenen van deze sport. Misschien vandaar dat schermen uitermate geschikt is als groepsactiviteiten voor een team in Utrecht dat nauw samenwerkt en prestaties moet leveren. Hoewel vaak gedacht wordt dat schermen een individuele sport is, is samenwerking en het communiceren met je partner van uiterst belang om succesvol te zijn in deze vaardigheid. Door middel van een grondige samenwerking leren mensen elkaar kennen en raken ze goed ingespeeld met elkaar. De vaardigheden die worden geleerd tijdens deze groepsactiviteiten in Utrecht zijn dan ook goed toepasbaar op de werkvloer en in het dagelijks leven. De drijvende kracht achter Schermen& telt jaren van ervaring in de schermsport, waarbij alle facetten van deze bijzondere sport aan bod kwamen. Nu hebt u de mogelijkheid om een deel van deze kennis te ontvangen tijdens een van onze groepsactiviteiten rondom Utrecht!


Groepsactiviteiten Utrecht Teambuilding activiteiten Utrecht Teambuilding Flevoland Teambuilding Utrecht Teambuilding Zuid Holland